content image

“Bij mij is op latere leeftijd de diagnose PDD-NOS vastgesteld. Zorg met Karakter begeleidt mij op een praktische manier met het uit de weg ruimen van versperringen en het verkleinen van obstakels die op mijn pad komen. Ik kan zeggen dat dankzij hen mijn leven een stuk aangenamer is geworden.”

Teun

De afgelopen drie jaar biedt Zorg met Karakter praktisch begeleiding aan onze zoon. Door hun aanpak en persoonlijke begeleiding heeft onze zoon meer rust gekregen en maakt hij elk jaar kleine stappen vooruit. Daar zijn we echt dankbaar voor.

Douwina

Vanuit mijn werkzaamheden als GZ-psychologe en expertise en ervaring in het behandelen van mensen met een stoornis in het autisme spectrum werk ik regelmatig samen de casemanagers van Zorg met Karakter. Onze prettige samenwerking is een mooi voorbeeld waarbij de expertises begeleiding en behandeling elkaar versterken. De kracht zit in de duidelijke communicatie en de korte lijnen waardoor de hulpvrager de zorg ontvangt die nodig is om de juiste stap voorwaarts te kunnen maken.

Liesbeth de Wilde, GZ-psycholoog

Wekelijks krijg ik een medewerker van Zorg voor Karakter bij mijn thuis, dit voelt persoonlijk.

We zitten meestal aan de tafel en bespreken praktische zaken.

Door deze ondersteuning sta ik proactief in het leven. Maar ook als ik minder in mij vel zit is daar aandacht voor, zo nodig worden er acties uitgezet of is er gewoon een luistert oor.

Reina